Ενδεικτικός Τιμοκατάλογος

ΝΥΦΙΚΟ

Όταν η υψηλή ραπτική γίνεται προσιτή πολυτέλεια τότε σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά, γαλλικές δαντέλες και υψηλής ποιότητας υφάσματα και ράβουμε το νυφικό σας στα μέτρα σας! Κομμένα και ραμμένα με αγάπη και μεράκι από εμάς για εσάς, τα χειροποίητα νυφικά μας ξεκινούν από 800€, συμπεριλαμβανομένων των υφασμάτων. Η τιμή τους διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο και τα υφάσματα που θα επιλέξουμε μαζί.

Για την παράδοση του νυφικού σας, χρειάζονται συνολικά 3-4 πρόβες στο ατελιέ μας. Σε κάθε περίπτωση οι experts του modistramou.gr βρίσκονται σε συνεχή συνεννόηση μαζί σας για να έχετε το καλύτερο δυνατό «έργο τέχνης» στην καλύτερη τιμή!

 


 

ΒΡΑΔΙΝΟ

Εντυπωσιάστε με ένα μοναδικό βραδινό φόρεμα που θα είναι τόσο ξεχωριστό όσο εσείς. Λεπτομέρειες που δε θα βρείτε στην Prêt-à-Porter βιομηχανία ρούχων και ιδιαίτερα σχέδια που κολακεύουν το σώμα και σας χαρίζουν την αυτοπεποίθηση που θέλετε! Ράψτε το βραδινό σας φόρεμα όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί και ρωτήστε τους ειδικούς στο modistramou.gr για να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για το συνολικό αποτέλεσμα!

Άλλωστε πριν την παράδοση θα χρειαστούν 1-2 πρόβες στο ατελιέ μας -αν επιλέξετε κάποιο από τα προτεινόμενα σχέδια- ίσως και παραπάνω εάν ράψουμε ένα σχέδιο που θα μας προτείνετε εσείς! Oι τιμές ξεκινούν από 400€, συμπεριλαμβανομένων των υφασμάτων, και διαμορφώνονται ανάλογα με το σχέδιο και τα υφάσματα που θα χρησιμοποιήσουμε!

Είπαν για εμάς
Album – Φωτογραφίες
νυφικα
Βρείτε μας
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Κινητό: 6980338072

Σταθερό: 2130406678

Email:modistramou@gmail.com

μοδιστρα, νυφικα, νυφικο, φορεματα, ρουχα γαμου, ραψιμο νυφικου, μοδιστρα νυφικων
Copyright © 2016 ModistraMou
Sitemap
μοδιστρα νυφικων
MENU