Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση νυφικού!

Στο νυφικό που θα διαλέξεις εκτός από το σχέδιο, πρέπει να λάβεις υπόψιν σου και το χρώμα του λευκού. Η απόχρωση της επιδερμίδας σου και το χρώμα των μαλλιών παίζουν καθοριστικό ρόλο για το ποια νυφικά σου ταιριάζουν και ποια όχι. Για μια εντελώς safe επιλογή πρέπει να στραφείς σε γλυκούς τόνους όπως αυτόν της βανίλιας, ή το ροζ λευκό που πηγαίνουν σχεδόν σε όλες τις γυναίκες!

Το ιβουάρ ταιριάζει περισσότερο σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ενώ καλύτερα να αποφύγεις το απόλυτο λευκό αν έχεις ξανθά μαλλιά και σταρένια επιδερμίδα! Αντίθετα, αν διαθέτεις τροπικό μαύρισμα και σκούρα μαλλιά το λευκό θα αναδείξει τη μεσογειακή ομορφιά σου!

Αν είσαι κοκκινομάλλα τόλμησε μια απόχρωση σε οff white ή creme για μια πιο bohemian εμφάνιση ενώ αν τα μάτια είναι το μεγάλο ατού σου σίγουρα το rum pink θα τα αναδείξει!

Σε κάθε περίπτωση δοκίμασε πολλά νυφικά για να βρεις πέρα από το σωστό σχέδιο για το σωματότυπό σου και τη σωστή απόχρωση!

Αν αποφασίσεις να ράψεις το νυφικό σου, ρώτησε τους experts από το modistramou.gr και αφέσου στα χέρια των ειδικών για το νυφικό των ονείρων σου!

haute couture, modistramou, απόχρωση νυφικού, γάμος, γραμμες νυφικων, γραμμή νυφικού, επιλογή νυφικού, μόδα νυφικών, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφες, νύφη, νυφικά, νυφικά απόχρωση, νυφικά ιβουάρ, νυφικά συμβουλές, νυφικα χρώμα βανίλιας, Νυφικό, νυφικό βάση επιδερμίδας, νυφικό φόρεμα, πρόβα νυφικού, υψηλή ραπτική

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders