Επιλέγοντας πέπλο για το γάμο

πεπλο νυφικου

Το πέπλο είναι ένα αξεσουάρ το οποίο δίνει την δική του πινελιά στο νυφικό. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό το πέπλο να αναδεικνύει το νυφικό, προσθέτοντάς του χάρη και στυλ. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα με το μάκρος που επιθυμούμε και ταιριάζει τόσο στο σχήμα του προσώπου όσο και στη γραμμή του νυφικού (μακρύ, κοντό, μονό, διπλό, με δαντέλα ή τούλι).

Οι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν το μάκρος του πέπλου είναι κυρίως το σχήμα του προσώπου. Σε γενικές γραμμές, το μακρύ πέπλο ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, σε αντίθεση με το κοντό πέπλο που ταιριάζει σε λεπτά πρόσωπα χωρίς έντονες γωνίες. Το ιδανικό μάκρος για το κοντό πέπλο κυμαίνεται μεταξύ του ύψους του αγκώνα και φτάνει το πολύ μέχρι τη μέση της νύφης, ενώ για το μακρύ πέπλο προτείνεται να είναι πιο μακρύ από το τέλος της ουράς του νυφικού.

Άλλος καθοριστικός παράγοντας είναι το ύφασμα του νυφικού. Σε νυφικό με δαντέλα, για να μην είναι το τελικό αποτέλεσμα υπερφορτωμένο, το πέπλο μπορεί να είναι απλό, από μεταξωτό τούλι είτε από τούλι μέτριας σκληρότητας. Για πιο άρτιο αποτέλεσμα, προτείνεται η προσθήκη δαντέλας από το νυφικό στα τελειώματα. Αντιθέτως, σε νυφικό χωρίς δαντέλα (από ταφτά ή σατέν), μπορούμε να επιλέξουμε πέπλο το οποίο να είναι κεντητό με διακοσμητικά σχέδια είτε από δαντέλα.

  • Ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα
  • Ιδανικό μήκος: μακρύτερο της ουράς του νυφικού
  • Σε λεπτά πρόσωπα χωρίς έντονες γωνίες
  • Ιδανικό μήκος: από το ύψος του αγκώνα μέχρι τη μέση της νύφης

αξεσουάρ γάμου, αξεσουάρ νυφικού, γραμμή νυφικού, κοντό πέπλο, μακρύ πέπλο, νυφικά, Νυφικό, νυφικό με δαντέλα, πέπλο, πέπλο γάμου, ύφασμα νυφικού

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders