Πως να επιλέξετε το νυφικό σας

μοδιστρα νυφικων

Το ξέρουμε ότι έχετε φανταστεί το γάμο σας κάπως και ότι θέλετε να είστε όμορφες και λαμπερές εκείνη τη μεγάλη μέρα. Από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε είναι αυτή που αφορά το νυφικό σας και η επιλογή νυφικού είναι σίγουρα δύσκολη. Για να μη κάνετε δύσκολη τη ζωή σας προσέξτε τα εξής:

1. Αποφασίστε το ύφος του γάμου που θέλετε. Θα είναι ρομαντικός, boho, σε νησί, στην πόλη; Ανάλογο θα είναι και το νυφικό σας!

2. Βρείτε στο ίντερνετ ποια νυφικά σας αρέσουν. Θέλετε δαντέλα, ανοιχτή πλάτη, με μανίκια ή χωρίς; Θέλετε νυφικό σε ίσια ή σε άλφα γραμμή; Σημειώστε ποια σας αρέσουν πιο πολύ και βάλτε τα σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σας για να έχετε μια πρώτη εικόνα.

3. Σκεφτείτε τι νυφικό θα ταίριαζε με το στυλ σας και την προσωπικότητά σας! Επίσης σκεφτείτε το σώμα σας και ποιο κόψιμο θα κολακεύει τις καμπύλες σας. Αν το δυνατό σας σημείο είναι τα πόδια σας τι θα λέγατε για ένα κοντό νυφικό; Αν έχετε γυμνασμένη πλάτη κοιτάξτε για ξώπλατα σχέδια.

4. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο ατελιέ των σχεδιαστών που θαυμάζετε και να δοκιμάσετε τα νυφικά τους επάνω σας. Μετά από μερικές δοκιμές σίγουρα θα καταλήξετε στο ύφος που σας ταιριάζει.

5. Μην κάνετε γκάλοπ. Το νυφικό πρέπει να αρέσει σε εσάς! Δεν παντρεύεται ούτε η μαμά σας, ούτε η κολλητή σας. Εσείς να νιώθετε άνετα μέσα στο νυφικό σας, να είστε χαρούμενη με την επιλογή σας και να αισθάνεστε μοναδική!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο μοδίστρα μου και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό νυφικό!

modistramou, γάμος, γραμμες νυφικων, δαντέλα, επιλογή νυφικού, ιδανικό νυφικό, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικό, μοδίστρα νυφικών, νύφη, νυφικά, Νυφικό, ράβω νυφικό, τάσεις νυφικών, φόρεμα γάμου

σχεδιαση νυφικου

Ειρήνη Μπίλλια

Αν υπήρχαν παραπάνω αστεράκια θα τα έβαζα! Άψογες από το πρώτο ραντεβού μας! Αξίζει η κάθε νύφη να ράβει το νυφικό της από το να το αγοράζει έτοιμο! Το κάθε ραντεβού...
σχεδιαση νυφικου

Mary Zervakaki

Από την πρώτη στιγμή ήθελα να γράψω κριτική αλλά περίμενα να λάβω το νυφικό στα χέρια μου για να είναι ολοκληρωμένη!Προσωπικά "έδεσα" εξαιρετικά με την Βίκυ...
σχεδιαση νυφικου

Evi Drekolia

Βρήκα την Βίκυ τυχαία (νόμιζα). Της είχα στείλει μερικές φωτογραφίες για το τι έχω φανταστεί κ όταν πήγα στο ραντεβού είχα μαζί μια ζωγραφιά που είχα κάνει μόνη...