Φθινοπωρινός γάμος με θέμα το σταφύλι

φθινοπωρινός γάμος

Είναι το πιο γλυκό και θρεπτικό φρούτο. Είναι γνωστό για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες και το φθινόπωρο είναι η εποχή του. Με το σταφύλι μπορείτε να κάνετε υπέροχο θεματικό γάμο αν σκέφτεστε να παντρευτείτε από Σεπτέμβριο μέχρι και τέλος Οκτωβρίου!

 

Χρησιμοποιήστε χρώματα σε γήινες αποχρώσεις όπως το καφέ το χρυσό, το πορτοκαλί και το κίτρινο. Μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο με καφάσια και τσαμπιά από σταφύλια, βαρέλια ή ακόμα και λινάτσα!  Στο μπαρ μπορείτε να έχεις καλάθια με σταφύλι ή και λικέρ σταφύλι για welcome drink!

 

Για το καλωσόρισμα επίσης μπορείτε να φτιάξετε γλυκό του κουταλιού σταφύλι για να κεράσετε τους καλεσμένους σας! Εξαιρετικά πρωτότυπο και οικονομικό! Βάλτε σταφύλια στα τραπέζια για επιδόρπιο μαζί με τα γλυκά! Είναι μια υγιεινή και δροσιστική επιλογή!

 

Μαζί με τα κουφέτα στις μπομπονιέρες μπορείτε να βάλετε μερικές σταφίδες για να κάνετε τη διαφορά!

 

Χρησιμοποιήστε φελλό από μπουκάλια για να γράψετε τα ονόματα στο τραπέζι των καλεσμένων σας ή ακόμα και για να τοποθετήσετε τις βέρες σας την ώρα του μυστηρίου!

 

Για το νυφικό μπορείτε να προσθέσετε μερικές λεπτομέρειες σε μοβ ή μπορντό που παραπέμπει στα χρώματα του κόκκινου σταφυλιού! Ρωτήστε τους experts στο modistramou.gr για ιδέες και οικονομικές λύσεις σχετικά με το γάμο σας! Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για ένα αποτέλεσμα που θα αφήσει εποχή!

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα
Φωτογραφίες: pinterest
 

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders