Γάμος και βάπτιση μαζί! Τι να προσέξω στο νυφικο μου;

νυφικο γαμος βαπτιση

Αγαπημένες μου νυφούλες,

Έχετε ήδη φέρει στον κόσμο το αγγελούδι σας και θέλετε να κάνετε γάμο και βάπτιση μαζί. Είναι μία πολύ δημοφιλής λύση, κάνετε cost saving και διοργανώνετε ένα μεγάλο πάρτι για τα δύο σημαντικά γεγονότα της ζωής σας. Όμως ποιο νυφικό είναι το κατάλληλο για γαμο-βαπτιση;

Πρώτα πρέπει να δείτε αν θα αλλάξετε μετά το μυστήριο του γάμου ή όχι. Σε γενικές γραμμές καλό θα είναι να επιλέξετε ένα νυφικό που θα είναι σε πιο απλή γραμμή καθώς το μυστήριο της βάπτισης δε θέλει τούλια και πέπλα. Αφήστε που και για πρακτικούς λόγους δε θα μπορείτε να το υποστηρίξετε με το μωρό αγκαλιά!

Προτιμήστε ένα ωραίο φόρεμα λευκό, προσοχή όχι strapless καθότι μπορεί να συμβούν ατυχήματα! Να νιώθετε άνετη με τις κινήσεις σας αλλά ταυτόχρονα και όμορφη μέσα στο νυφικό σας! Να είστε κομψή και να αποφύγετε τις υπερβολές!

Επίσης μια super ιδέα είναι να φτιάξετε τα βαπτιστικά ρούχα του παιδιού σας (αν είναι κοριτσάκι) από το ίδιο ύφασμα με το νυφικό σας! Για περισσότερες συμβουλές ρωτήστε τους ειδικούς στο #modistramou!

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα

Πηγή φωτογραφιών

bridal, bridal collection, modistramou, wedding dress, γάμος, γάμος βάπτιση, γραμμή νυφικού, επιλογή νυφικού, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφη, νυφικά, Νυφικό, νυφικό γάμος βάπτιση, φόρεμα γάμου

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders