Γοργονε Νυφικα

γοργονε νυφικα 2022

Αγαπημένες νυφούλες μας, είστε στην έρευνα για το ιδανικό νυφικό και σκέφτεστε να επιλέξετε γοργονέ νυφικό;

Σε αυτό το άρθρο θα λύσουμε κάποιες βασικές απορίες σας σχετικά με τα γοργονέ νυφικά!

Τι είναι εννοούμε όταν λέμε γοργονέ νυφικά;

Γοργονέ νυφικά πρόκειται για τη γραμμή νυφικών που θυμίζουν “γοργόνα”, δηλαδή στενή – εφαρμοστή γραμμή μέχρι πάνω από το γόνατα και μετά να ανοίγει απότομα σαν καμπάνα. Τα γοργονέ νυφικά είναι χωρίς έντονους όγκους με έμφαση στα ιδιαίτερα υφάσματα.

Γιατί να επιλέξω γοργονέ νυφικό;

Οι βασικοί λόγοι για να επιλέξετε γοργονέ νυφικό είναι, για να αναδείξετε τη θηλυκότητα σας και τις καμπύλες του σώματός σας και γιατί νιώθετε άνετη με τις εφαρμοστές γραμμές.

Σε ποια σωματότυπο ταιριάζουν τα γοργονέ νυφικά;

Τα σωματότυπα που κολακεύουν τα γοργονέ νυφικά είναι αυτά που έχουν στενή μέση συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα και ιδανικά με καμπύλες στο στήθος και τους γοφούς. όμως προσοχή: χωρίς κοιλίτσα.

Είναι άνετα τα γοργονέ νυφικά;

Τα γογονέ νυφικά είναι άνετα μόνο αν στενεύουν στα σημεία που ταιριάζει στο δικό σας σώμα. Είναι μια γραμμή νυφικού που είναι σημαντικό να δημιουργείται εξαρχής για εσάς, για να σας κολακεύει αλλά ταυτόχρονα να σας δίνει ελευθερία κινήσων και άνεσης στο περπάτημα.

Πως είμαι σίγουρη ότι μου ταιριάζει το γοργονέ νυφικό;

Για να βεβαιωθείτε ότι σας ταιριάζει το γοργονέ νυφικό προτείνουμε να δοκιμάσετε και να παρατηρήσετε στον καθρέφτη αν σας αρέσει η εικόνα σας.

Η αλήθεια είναι ότι στη δοκιμή έτοιμου δείγματος γοργονέ νυφικού είναι δύσκολο να βρείτε την απόλυτη άνεση ή εφαρμογή γιατί δεν είναι δημιουργημένο εξαρχής για εσάς, όμως μπορείτε να δείτε αν σας αρέσει η εκδοχή ενός στενού νυφικού χωρίς όγκους.

Τι πρέπει να προσέξουμε για να τη σωστή επιλογή ενός γοργονέ νυφικού;

Αυτά που πρέπει να προσέξουμε στην επιλογή ενός γοργονέ νυφικού είναι:

Άνεση και εφαρμογή. Το γοργονέ νυφικό για να είναι άνετο πρέπει να έχει τέλεια εφαρμογή και θα πρέπει να στενεύει στα σημεία που ταιριάζει στο δικό σας σωματότυπο.

Προσοχή, τα γοργονέ νυφικά είναι δύσκολο να προσαρμοστούν στο σώμα σας αν δεν είναι εξ’αρχης δημιουργημένο για εσάς, γι’ αυτό αν επιλέξετε κάποιο έτοιμο νυφικό όπου θα μεταποιηθεί για εσάς , να ζητήσετε να κάνετε την πρόβα νυφικού πολύ νωρίτερα από τον γάμο σας για να βεβαιωθείτε ότι η μεταποίηση θα είναι επιτυχημένη ή σε διαφορετική περίπτωση να έχετε χρόνο για εναλλακτικές επιλογές.

Ποιότητα υφασμάτων. Η ποιότητα των υφασμάτων είναι πολύ σημαντική σε όλα τα νυφικά και ιδίως για τα γοργονέ νυφικά που η γραμμή τους είναι ι λυτή και εφαρμοστή. Να επιλέξετε μεταξωτά υφάσματα που είναι ανάλαφρα με φινέτσα και δαντέλες με διακριτικές λάμψεις , αν επιλέξετε δαντέλες με έντονα κεντήματα σας προτείνουμε κεντήματα με χάντρες και πέρλες με λευκούς ιριδισμούς.

Εμείς εδώ στη Modistra Mou είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να διαλέξουμε μαζί το πιο in fashion νυφικό και να σας προτείνουμε το κατάλληλο νυφικό για εσάς!

Φωτογραφίες: pinterest.com

σχεδιαση νυφικου

Dimitra Nika

Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη εμπειρία και αποτέλεσμα για το νυφικό μου! Η συνολική διαδικασία ήταν πρωτόγνωρη και άγνωστη για μένα, όμως με την καθοδήγηση και τις...
σχεδιαση νυφικου

Αντωνία Πίντζου

Δεν υπάρχουν λόγια για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε με την Βίκυ και την κυρία Γιώτα!!!💜Ζήτησα προσφορά μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδα (εύκολο και γρήγορο). Την επόμενη μέρα η…
σχεδιαση νυφικου

Evi Drekolia

Βρήκα την Βίκυ τυχαία (νόμιζα). Της είχα στείλει μερικές φωτογραφίες για το τι έχω φανταστεί κ όταν πήγα στο ραντεβού είχα μαζί μια ζωγραφιά που είχα κάνει μόνη...