Κωνσταντοπούλου Μαρία

νυφικό φόρεμα

Ήμουν μια ιδιαίτερη περίπτωση γιατί εκτός από νύφη ήμουν και μαμά που βάφτιζε, άρα χρειαζόμουν ένα άνετο και ελαφρύ νυφικό. ‘Όμως σαν άνθρωπος και σαν κορμί είμαι πληθωρική, όποτε οι ανάγκες μου με τα θέλω μου ήταν αντικρουόμενα! Σαν νυφικό ήξερα ακριβώς τι ήθελα αλλά ήταν αδύνατο να το βρω στην αγορά.

Πλήρως απογοητευμένη από τα έτοιμα και από τις τιμές τους, που ήταν σε πλήρη αντίθεση με την ποιότητα, και όντας ενάμιση μήνα πριν το γάμο ένα βράδυ του Αυγούστου αποφάσισα να ψάξω στο ίντερνετ για μοδίστρα.

H πρώτη ιστοσελίδα που εμφανίστηκε έμελλε να είναι και το τυχερό μου. Η ανταπόκριση άμεση, το ραντεβού τόσο γρήγορα που έμεινα άφωνη. Σε όσους έλεγα ότι ήθελα να ράψω νυφικό μέσα σε 20 ήμερες με κοιτούσαν με απορία όχι όμως και η modistramou.

Όχι μόνο μου έραψε το νυφικό σε λιγότερο από 20 μέρες αλλά ήταν καλύτερο απ’ ότι φανταζόμουν. Η πλάτη μου όνειρο και δε θα μπορούσε να μην είναι όνειρο ένα κομμάτι που ράφτηκε με τόση αγάπη και ζήλο. Οι πρόβες το καλύτερο μου: δημιουργία, ιδέες και μια αίσθηση λες και ήμουν με τις φίλες μου για καφέ.

Με την έμπειρη ματιά τους κάναμε βελτιώσεις στο σχέδιο και ήρθε ακριβώς πάνω μου! Το άγχος και η απογοήτευση έδωσαν την θέση τους στην ανακούφιση και την απόλυτη ικανοποίηση ! Είμαι ευγνώμων για αυτήν την εμπειρία!

Ευχαριστώ για όλα και εύχομαι άφθονες δημιουργικές ώρες και χαρούμενες νύφες!

σχεδιαση νυφικου