5 Νυφικα που ξεχωρίσαμε στο Pinterest!

μοδιστρα νυφικα

Aγαπημένες μου νυφούλες,

είτε παντρεύεστε μέσα στο χειμώνα είτε του χρόνου το καλοκαίρι η απόφαση για το ποιο νυφικο σας ταιριάζει είναι μεγάλη και πραγματικά οι επιλογές είναι άπειρες. Για να μη χαθείτε υπερβολικά και η έρευνα να αξίζει τον κόπο οι συμβουλές των experts από το modistramou.gr είναι οι εξής:

Πάρτε μαζί σας ένα άτομο που εμπιστεύεστε και κάντε μερικές πρόβες. Σίγουρα θα ανακαλύψετε ποιο στυλ νυφικού σας ταιριάζει. Ακόμα και αν θέλετε να ράψετε το νυφικο σας για να σας έρθει πιο οικονομικά, μπορείτε να βγάλετε μερικές φωτογραφίες για να έχετε περίπου το σχέδιο που σας αρέσει και να το δείξετε στη μοδίστρα που θα αναλάβει το ράψιμο νυφικού. Eναλλακτικά βρείτε το σχέδιο που θέλετε στο internet.

Σε γενικές γραμμές φροντίστε να κρύβετε τις ατέλειες όπως κοιλίτσα, ή μπρατσάκια για να έχετε ένα κομψό αποτέλεσμα. Αποφασίστε ποιο σημείο θέλετε να τονίσετε και επιλέξτε αντίστοιχα το σχέδιο νυφικού.

Τα γοργονέ νυφικά πηγαίνουν σε καλλίγραμμα σώματα ενώ τα νυφικά σε γραμμή άλφα είναι ιδανικά για όσες έχετε μεγαλύτερη περιφέρεια! Αν το στήθος σας είναι το σημείο που θέλετε να δείξετε τότε ένα strapless νυφικό είναι ό,τι πρέπει.

Αν έχετε μπρατσάκια προτιμήστε μακρύ μανίκι ή αν είναι καλοκαίρι επιλέξτε πέπλο για να καλύπτετε τις ατέλειες!

Εμείς επιλέξαμε 5 νυφικά από το Pinterest και σας τα παρουσιάζουμε και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του δικού σας νυφικού!

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα

 

modistra, modistramou, pinterest νυφικά, strapless νυφικό, γοργονέ νυφικό, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφη, νυφικά, Νυφικό, νυφικο σχέδια, ράβω νυφικό, φόρεμα γάμου

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders