Νυφικό, 6 λόγοι για να το ράψεις!

Η επιλογή νυφικού δεν είναι απλή υπόθεση! Ειδικά αν ανήκετε στις αναποφάσιστες νύφες που θέλουν να δοκιμάσουν πολλά διαφορετικά στυλ τότε πρέπει να εξοπλιστείτε με υπομονή και ένα ζευγάρι flat παπούτσια και να ξεκινήσετε αμέσως τις πρόβες νυφικού!

Τα τελευταία χρόνια πάντως η τάση του να ράβεις το δικό σου νυφικό έχει αρχίσει να γίνεται το νέο trend καθώς οι σύγχρονες νύφες έχουν γίνει πιο απαιτητικές και διεκδικούν το νυφικό των ονείρων τους σε μια πιο low budget επιλογή!

1. Καλύτερα να το ράψεις παρά να το νοικιάσεις. Έτσι θα είσαι σίγουρη ότι θα το φορέσεις πρώτη εσύ και θα είναι σίγουρα ραμμένο στα μέτρα σου!

2. Θα σου κοστίσει περίπου τα ίδια χρήματα με το να το νοικιάσεις και σίγουρα πολύ πιο φτηνά από το να το αγοράσεις!

3. Κάποια σχέδια που έχεις δει on line δεν μπορείς να τα βρεις σε οίκους νυφικών.

4. Μπορείς να διαλέξεις εσύ το ύφασμα και τη δαντέλα του νυφικού και ακριβώς την απόχρωση που θέλεις.

5. Μπορείς να κάνεις μεταποιήσεις ακόμα και την τελευταία βδομάδα πριν το γάμο αφού θα είσαι σε άμεση επικοινωνία με τη μοδίστρα σου!

6. Θα το έχεις για πάντα και θα θυμάσαι αυτή τη μέρα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο modistramou.gr για να ράψετε το νυφικό που έχετε φανταστεί για τη μεγάλη μέρα του γάμου σας!

haute couture, modistramou, γραμμή νυφικού, επιλογή νυφικού, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικού, μοδίστρα νυφικών, νύφες, νύφη, νυφικά, νυφικά 2015, Νυφικό, οίκος νυφικών, πρόβα νυφικού, ράψιμο, ράψιμο νυφικού, ράψιμο νυφικών, στυλ νυφικού, υφασματα, υψηλή ραπτική, φόρεμα γάμου

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders