Μοναδικά Νυφικά Αξεσουάρ!

Αξεσουαρ Νυφικων

Σκεφθείτε μια ωραία ζώνη να στολίζει το νυφικό σας ή ένα ωραίο γάντι στο χέρι σας… Μια μπουτονιέρα στα μαλλιά σας ή έναν ιδιαίτερο φιόγκο στη μέση σας; Τι θα λέγατε για ένα τσαντάκι φτιαγμένο από τη δαντέλα του νυφικού σας ή ένα καπέλο που να ταιριάζει με το συνολικό σας look? Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και αυτό ισχύει ακόμα και τη μέρα του γάμου σας! Για να ολοκληρώσετε το νυφικό σας μη ξεχάσετε να δώσετε έμφαση στις λεπτομέρειες!

Οι μεγάλοι οίκοι νυφικών λένε ναι σε κοσμήματα φτιαγμένα από το ίδιο το ύφασμα του νυφικού αλλά και στις κεντημένες δημιουργίες είτε για τα μαλλιά σας είτε πάνω στο νυφικό σας! Δοκιμάστε να τονίσετε το σημείο που σας αρέσει περισσότερο χαρίζοντας ένα πιο ολοκληρωμένο look στον εαυτό σας τη μεγάλη εκείνη μέρα!

Extra Tip: Τολμήστε να συνδυάσετε κάτι από το νυφικό σας με το μαντηλάκι στο σακάκι του γαμπρού! Είναι πολύ όμορφο να ταιριάζετε και στο στυλ τη μέρα του γάμου σας! Ρωτήστε μας στη #modistramou για πρωτότυπες ιδέες και ζητήστε μας να σας φτιάξουμε τα δικά σας νυφικά αξεσουάρ!

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα

 

modistra, modistramou, wedding ideas, αξεσουάρ, γάμος, γραμμή νυφικού, δαντέλα, ιδέες για γάμο, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφη, νυφικά, νυφικά αξεσουάρ, Νυφικό, ράβω νυφικό, ύφασμα για νυφικό, φόρεμα γάμου

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders