Νέες Τάσεις Νυφικα 2022

νυφικα 2022

Η νέα τάση στα νυφικά 2022 μας χαρίζει φρέσκιες πινελιές δημιουργικότητας, δίνοντας έμφαση στη chic θηλυκότητα της κάθε νύφης.

Ακολουθούν οι νέες τάσεις στα νυφικά 2022:

  • Έμφαση στα υφάσματα

Ιδιαίτερα – εκκεντρικά υφάσματα με κεντημένα μοτίφ, 3D μεταξωτές δαντέλες αλλά και κλασικά υφάσματα σε  layers συνδυασμένα με περίτεχνο τρόπο κάνουν έργα τέχνης τα νυφικά 2022!

  • Νέα απόχρωση για τα νυφικά 2022

Μια νέα απόχρωση που ήρθε για να μείνει “Αντικέ”! Είναι μια γλυκιά απόχρωση εμπνευσμένη από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος!  

  • Νέα τάση Ντεκολτέ

Η νέα τάση στα νυφικά 2022 επιβάλει την chic θηλυκότητα προτείνοντας παρτούς ώμους με κλειστό μπούστο, δίνοντας έμφαση στα πιο θηλυκά σημεία μια γυναίκας: το λαιμό και τους ώμους!

  • Μανίκια

Hot τάση Μανίκια! Μανίκια αέρινα , μανίκια καμπάνα , μανίκια βραχιόλι, μανίκια πριγκιπικά.

  • Αξεσουάρ

Το 2022 ολοκληρώνει την εικόνα της νύφης με κοσμήματα για μαλλιά και πέπλα, μακριά αέρινα με ιδιαίτερα χτενάκια!

Εμείς εδώ στο Modistra Mou είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να διαλέξουμε μαζί το πιο in fashion νυφικό και να σας προτείνουμε το κατάλληλο νυφικό για εσάς!

Φωτογραφίες: pinterest.com

σχεδιαση νυφικου

Evi Drekolia

Βρήκα την Βίκυ τυχαία (νόμιζα). Της είχα στείλει μερικές φωτογραφίες για το τι έχω φανταστεί κ όταν πήγα στο ραντεβού είχα μαζί μια ζωγραφιά που είχα κάνει μόνη...
σχεδιαση νυφικου

Mary Zervakaki

Από την πρώτη στιγμή ήθελα να γράψω κριτική αλλά περίμενα να λάβω το νυφικό στα χέρια μου για να είναι ολοκληρωμένη!Προσωπικά "έδεσα" εξαιρετικά με την Βίκυ...
σχεδιαση νυφικου

Valanta Arxontaki

Ξεκίνησα να ψάχνω νυφικό πάνω στα δικά μου γούστα και του δικού μου στυλ, κάτι που αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο, καθώς σχεδόν κανένας οίκος η σχεδιαστής δεν είχε αυτό...