Νυφικά – Ellis Bridals 2016

μοδιστρα νυφικα

Η μόδα των νυφικών δε θα έπρεπε ποτέ να μένει στάσιμη. Πάντα να εξελίσσεται. Και σίγουρα με αυτό συμφωνεί ο διάσημος οίκος νυφικών ELLIS BRIDALS! Η τελευταία συλλογή νυφικών είναι ρομαντική και σύγχρονη ταυτόχρονα όπως ταιριάζει σε κάθε μοντέρνα νύφη που θέλει να ζήσει το όνειρο!

Ξεκινώντας από το Λονδίνο και έχοντας εμπειρία πάνω από 100 χρόνια, η νέα κολεξιόν ονομάζεται “Μagnolia” και τη χαρακτηρίζουν τα υπέροχα υφάσματα, τα μοντέρνα σχέδια νυφικών με διαφάνειες και η nude ψευδαίσθηση στο ντεκολτέ και την πλάτη! Η νέα συλλογή από νυφικά είναι εμπνευσμένη από τη vintage γαλλική αισθητική σε εσώρουχα και γι αυτό ο κορσές επανέρχεται και κατακτά τη φετινή bridal collection!
Για να ζήσετε κι εσείς το δικό σας παραμύθι ως “μοντέρνα Σταχτοπούτα” δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τους ειδικούς για μοναδικά σχέδια στο δικό σας μοναδικό νυφικό!

Για περισσότερα νυφικά από τη νέα συλλογή του οίκου νυφικών Ellis πατήστε εδώ.

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα

bridal collection, bride, ellis bridals, London fashion Paris, magnolia, modistra, modistramou, romantic wedding dresses, wedding dresses, γάμος, γάμος bridal gowns, γραμμες νυφικων, γραμμή νυφικού, δαντέλα, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφη, νυφικά, Νυφικό, ράβω νυφικό, φόρεμα γάμου

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders