Σαγηνευτικά Νυφικα για το 2018, Elie Saab

νυφικα elie saab

Aν υπάρχει μία μόνο λέξη με την οποία θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη μοναδική συλλογή με νυφικα του Elie Saab αυτή είναι η σαγήνη! Μοναδικός στο στυλ του για τρίτη φορά, κρατάει τη θηλυκότητα και την πολυτέλεια στα υφάσματα που χρησιμοποιεί και μας παρουσιάζει τη νέα του νυφική συλλογή για το 2018!

Εάν ακόμα ψάχνετε νυφικο για το φετινό καλοκαίρι ρίξτε μια ματιά στα εξαιρετικής ποιότητας σχέδια που προτείνει ο Λιβανέζος σχεδιαστής μόδας. Μυστήριο κάτω από πέπλα, γοητεία με ιδιαίτερα υφάσματα, πολυτέλεια με ακριβά κοσμήματα και ρομαντισμός με τα floral patterns που είμαι σίγουρη ότι δε θα αφήσουν καμία wanna be νύφη αδιάφορη!

Εμείς είδαμε τη νέα συλλογή και σας παρουσιάζουμε τα πιο χαρακτηριστικά νυφικα που μας έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση. Αυτό που μας άρεσε πιο πολύ είναι ότι σε κάποια από τα κομμάτια του ο Εlie αποφάσισε να ακολουθήσει την τεχνική detachable skirt, δηλαδή τη φούστα που αποσπάται για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο πάρτι του γάμου!

Να σας ενημερώσουμε ότι τα νυφικα ξεκινούν από 7000$ εσείς όμως πάντα μπορείτε να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε το δικό σας νυφικο παίρνοντας πινελιές που σας ταιριάζουν από την υπέροχη νέα συλλογή του Elie Saab. Εμείς εδώ στο modistramou.gr πάντα σας περιμένουμε για συμβουλές σχετικά με το νυφικό των ονείρων σας!

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα

elie Saab, modistra, modistramou, καλυτερα νυφικα 2018, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφη 2017, νυφικά, νυφικά φορέματα, νυφικές δημιουργίες, Νυφικό, νυφικο 2018, ράβω νυφικό, φόρεμα γάμου

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders