Νυφικα 2018, οι τάσεις

νυφικα 2018

Η μέρα του γάμου για την κάθε γυναίκα είναι μοναδική και το νυφικο της πρέπει να είναι ονειρεμένο. Ειδικά για όσες παντρεύονται το 2018 τα μοναδικά νυφικα σχέδια που είδαμε κάνουν ακριβώς αυτό: δημιουργούν για την κάθε νύφη τη στιγμή που έχει ονειρευτεί.

Δαντέλες, υπερπολυτελή υφάσματα, φτερά, ανάγλυφα σχέδια και ολόκληρα κεντημένα έργα τέχνης είναι οι τάσεις που είδαμε να επικρατούν στα νυφικά 2018. Ολόκληρη η βιομηχανία γάμου έχει δώσει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες με τους σχεδιαστές να βάζουν τα δυνατά τους για να παρουσιάσουν τις καλύτερες συλλογές με έμφαση στα μικρά εκείνα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά.

Όπως για παράδειγμα στη bridal συλλογή για το 2018 ο διάσημος οίκος Monique Lhuillier λανσάρει για πρώτη φορά νυφικά με extra τοπ ή κάπα ως αξεσουάρ που αφαιρείται. Ειδικά για τις νύφες που παντρεύονται χειμώνα είναι η ιδανική επιλογή για να μπορούν να είναι κομψές φορώντας το νυφικο τους αλλά και να μη κρυώσουν λόγω του καιρού.

Επίσης είδαμε να επικρατούν λεπτομέρειες με φτερά και κοσμήματα ραμμένα επάνω, στο νυφικο. Για τις πιο τολμηρές από εσάς, ένα τέτοιο statement νυφικο σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε τη μέρα του γάμου σας!

Οι διάσημοι οίκοι λένε ναι στις πιο ίσιες γραμμές για το 2018. Τα νυφικα τούρτα παραμένουν πάντα in fashion αλλά ειδικά αν ο σωματότυπός σας το επιτρέπει τολμήστε να φορέστε νυφικό σε ίσια γραμμή. Κολακεύει τις γραμμές του σώματος και δείχνει ξεχωριστό και ultra chic καθώς σας χαρίζει ελευθερία κινήσεων!

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με την επιλογή του νυφικού σας, εμπιστευτείτε τους ειδικούς στο modistramou.gr. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να επιλέξουμε μαζί το πιο ονειρεμένο νυφικο για την πιο ονειρεμένη μέρα της ζωής σας!

Φωτογραφίες brides.com

bridal 2018, modistra, modistramou, wedding 2018, γάμος, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφη 2018, νυφικά, νυφικά 2018, νυφικο 2018, ράβω νυφικό, φόρεμα γάμου

σχεδιαση νυφικου

Barbara Z.

Ο Χρήστος με έκανε να θέλω να παντρευτώ κι η Βίκυ με την Γιώτα να βάλω νυφικό! Υπέροχες, δημιουργικές, σε μηδέν χρόνο μου είχαν βάλει πάνω μου υφάσματα και έβλεπα...
σχεδιαση νυφικου

Valanta Arxontaki

Ξεκίνησα να ψάχνω νυφικό πάνω στα δικά μου γούστα και του δικού μου στυλ, κάτι που αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο, καθώς σχεδόν κανένας οίκος η σχεδιαστής δεν είχε αυτό...
σχεδιαση νυφικου

Αντωνία Πίντζου

Δεν υπάρχουν λόγια για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε με την Βίκυ και την κυρία Γιώτα!!!💜Ζήτησα προσφορά μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδα (εύκολο και γρήγορο). Την επόμενη μέρα η…