Νυφικά αξεσουάρ 2017

νυφικα αξεσουαρ

Είναι η τελευταία πινελιά στο συνολικό σας lοοk! Η τέλεια γαμήλια τελετή δε θα μπορούσε να μην έχει μια μικρή αίσθηση πολυτέλειας. Ο λόγος για τα νυφικά αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από τη μεγάλη μέρα του γάμου σας! Εμείς εδώ στο modistramou επιλέξαμε τα καλύτερα για φέτος!

To να βρεις το νυφικό των ονείρων σου είναι το πρώτο βήμα. Αν θέλεις πραγματικά να είσαι μια νύφη βγαλμένη από τα παραμύθια πρέπει να δώσεις την κατάλληλη σημασία και στα νυφικά αξεσουάρ. Μοναδικά κοσμήματα, πολυτελείς τιάρες για τα μαλλιά αλλά και μεταξωτά πέπλα είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχετε για να γίνετε η νύφη της χρονιάς!

Τι θα λέγατε για μια ζώνη στη μέση του νυφικού ή ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια; Όμως, προσοχή στις υπερβολές! Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με ένα κόσμημα επιλέξτε ένα απλό χτένισμα. Αν θέλετε να φορέσετε κάποιο εκκεντρικό headpiece, φροντίστε να μη το παρακάνετε με το νυφικό που θα επιλέξετε! Μας αρέσει η απλότητα και αυτό που επιδιώκουμε είναι το αποτέλεσμα να είναι chic!

Αν από την άλλη δεν ανήκετε στις τολμηρές, μπορείτε να επιλέξετε ένα ωραίο πέπλο που θα δώσει μία μυστηριώδη νότα στο σύνολό σας!

Ρωτήστε τους experts στο modistramou.gr για να επιλέξετε ποια αξεσουάρ ταιριάζουν με το δικό σας γάμο!

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα

modistra, modistramou, γάμος, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφη, νυφικά, νυφικά αξεσουάρ, Νυφικό

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders