Νυφικα Αmelia Sposa 2017, Ιταλική Φινέτσα!

νυφικα φορεματα

Αυτή τη συλλογή νυφικών την περιμέναμε πώς και πώς. Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι επειδή μας αρέσει πολύ η Ιταλική φινέτσα στις νυφικές δημιουργίες! Ο δεύτερος γιατί ο οίκος νυφικών Amelia Sposa μας δίνει έμπνευσή και μοναδικά σχέδια κάθε χρόνο και φέτος ίσως είναι από τις καλύτερες χρονιές με πραγματικά ξεχωριστές νυφικές δημιουργίες που θα δείτε παρακάτω.

Για όσες ακόμα δεν γνωρίζετε τα νυφικά Amelia Sposa έχουν ιστορία 30 χρόνων στο χώρο, ξεκίνησαν από την  Ιταλίδα σχεδιάστρια Αmelia η οποία οραματίστηκε το τέλειο νυφικό για κάθε νύφη και ήθελε να τις βλέπει να λάμπουν τη μέρα του γάμου τους. Μότο της ήταν ότι η κάθε γυναίκα αξίζει το καλύτερο φόρεμα για τη μεγάλη μέρα και σίγουρα ένα νυφικό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της!

Τα παιδιά της συνέχισαν την επιχείρηση και έκαναν πραγματικότητα το όνειρο της μητέρας τους δημιουργώντας μοναδικά νυφικά και κατακτώντας μια καταξιωμένη θέση στο χώρο της μόδας! Υψηλή ραπτική με τα καλύτερα υφάσματα της αγοράς, εκλεπτυσμένο γούστο και εμπνευσμένα σχέδια από την καινούρια συλλογή για το 2017 είναι εδώ και σας περιμένουν αποτελώντας πηγή έμπνευσης για το δικό σας γάμο!

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα

Amelia Sposa, modistra, modistramou, γαλλική δαντέλα, γάμος, γραμμή νυφικού, δαντέλα, ιταλικά νυφικά, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφη, νυφικά, Νυφικό, πολυτελή νυφικά, ράβω νυφικό, σχέδια νυφικών 2017, σχεδιάστρια νυφικών, φόρεμα γάμου

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders