Νυφικά Οlia Zazovina, Άνοιξη Καλοκαίρι 2017

νυφικα φορεματα

Τι και αν είμαστε ακόμα στο Καλοκαίρι του 2016, αν ετοιμάζεστε να γίνετε νυφούλες του χρόνου και ψάχνετε το νυφικό των ονείρων σας οι σχεδιαστές παγκοσμίως έχουν ήδη παρουσιάσει τις συλλογές νυφικών για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017!

Ανακαλύψαμε τη νέα κολεξιόν της Olia Zavozina η οποία όχι μόνο παρουσιάζει τις υπέροχες νυφικές δημιουργίες της αλλά σας δίνει και τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τα σχέδιά της σύμφωνα με το δικό σας στυλ, το δικό σας σωματότυπο και το δικό σας γάμο. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Άπειρες εναλλακτικές προτάσεις για το νυφικό σας και εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ραπτικής για τη μεγάλη στιγμή του γάμου σας!

Εμείς είδαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο ωραία νυφικά από την καινούρια συλλογή! Ρομαντικά, πολυτελή, σοφιστικέ, ξεχωριστά υφάσματα που δίνουν έμφαση στη μοναδικότητα της κάθε νύφης για να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο νυφικό για το 2017! Εμείς εδώ στο #modistramou εμπνεόμαστε για να ράβουμε στα μέτρα σας το πιο υπέροχο νυφικό όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί!

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα

modistra, modistramou, Olia Zavozina, γαλλική δαντέλα, γάμος, γραμμή νυφικού, δαντέλα, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφη, νυφικά, Νυφικό, πολυτελή νυφικά, ράβω νυφικό, σχέδια νυφικών 2017, σχεδιάστρια νυφικών, υφασματα, φόρεμα γάμου

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders