Νυφικα, οι τάσεις για τη σεζόν 2018

νυφικα τασεις 2018

Επιτηδευμένα σχέδια, με έντονα τα στοιχεία της φύσης αλλά και έντονες επιρροές από την art nouveau – νέα τέχνη διεθνές καλλιτεχνικό κίνημα που αναπτύχθηκε στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα – συναντάμε στις hot τάσεις για τα νυφικα της σεζόν 2018. Γεωμετρικά σχέδια, δαντέλες αλλά και στοιχεία με μπαρόκ ύφος έρχονται να σαγηνεύσουν με τις υπέροχες δημιουργίες! Μίνιμαλ αλλά και εντυπωσιακά, ρετρό αλλά και μοντέρνα, απλά αλλά και κομψοτεχνήματα με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

Οι ειδικοί στο modistramou.gr ξέρουν τον τρόπο για να γοητεύσεις με το πιο ιδιαίτερο και μοναδικό νυφικο, ραμμένο αποκλειστικά στο ύφος και το στυλ που σου ταιριάζει. Η κάθε νύφη αποτελεί μια ξεχωριστή έμπνευση και αυτό που σίγουρα θα καταφέρουμε είναι να συνδυάσεις την κομψότητα και τη θηλυκότητα με τον πιο μοναδικό τρόπο!

Ακόμα και το πιο άπιαστο όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα όταν επιλέγετε σωστά και οικονομικά νυφικα! Εμείς επιλέξαμε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα σχέδια που μας εντυπωσίασαν στις πασαρέλες και σας τα παρουσιάζουμε για να πάρετε μια μικρή γεύση!

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα

modistra, modistramou, γάμος, γάμος 2017, γάμος 2018, γραμμή νυφικού, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφη, νυφικά, Νυφικό, ράβω νυφικό, τάσεις νυφικά, φόρεμα γάμου

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders