Νυφικα trend 2017, νύφη με ανέμελα μαλλιά

μοδιστρα νυφικων

Είναι το απόλυτα θηλυκό, chic και sexy χτένισμα.  Είναι απλό και πανεύκολο, παρόλα αυτά οι νύφες δεν το προτιμούν. Ο λόγος για τα ολόισια μαλλιά που ήρθε η ώρα να τα απολαύσουμε στους γάμους του 2017! Το νέο απόλυτο trend για τη φετινή χρονιά που μας προτρέπει να φορέσουμε πιο εντυπωσιακά νυφικά αλλά να αφήσουμε τα μαλλιά μας φυσικά!

Σκεφτείτε πόσο κομψό θα είναι το αποτέλεσμα αν αρνηθείτε να κάνετε τους περίτρανους κότσους και τις γνωστές πολυφορεμένες μπούκλες και αφήσετε τα μαλλάκια σας κάτω. Mε τον τρόπο αυτό μπορείτε να χαρείτε το γάμο σας και να είστε ο εαυτός σας χωρίς να έχετε προσπαθήσει υπερβολικά.

Extra Tip: για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αν θέλετε μπορείτε να στολίσετε τα ίσια μαλλάκια σας με μια τιάρα ή με ένα πέπλο το οποίο θα αφαιρέσετε μετά το μυστήριο του γάμου. Μπορείτε ακόμα να φορέσετε ένα στεφανάκι που θα δώσει μια πιο boho νότα στο συνολικό σας look! Τολμήστε το και θα δείτε πόσο θετικά σχόλια θα αποκομίσετε για την επιλογή σας!

Σας περιμένουμε στο modistramou.gr και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές για το γάμο των ονείρων σας.

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα

modistra, modistramou, γάμος, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφη, νυφικά, νυφικά 2017 τάσεις, νυφικα trend, Νυφικό

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders