Νυφικά plus size

νυφικά για μεγάλα μεγέθη

Έρχεται η ώρα για τη μεγάλη μέρα. Τη μέρα που θα φορέσεις νυφικό των ονείρων σου και θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο σου. Και ξέρεις ότι αυτή η μέρα είναι για σένα πολύ σημαντική και θα τη θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή. Και ξέρεις ότι θα λάμπεις γιατί θα είσαι ευτυχισμένη ανεξάρτητα από το πώς είναι το σώμα σου ή το πρόσωπό σου.

Η ομορφιά μας, πηγάζει από μέσα μας. Από τα συναισθήματά μας. Από την αγάπη που νιώθουμε για τον εαυτό μας. Ακόμα και αν νιώθεις ότι έχεις μερικά κιλά παραπάνω δε χρειάζεται αυτό να γίνει ανασταλτικός παράγοντας για τη μέρα του γάμου σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα νυφικό που θα κολακεύει το σώμα σου και θα καλύπτει τις όποιες ατέλειες χωρίς να νιώθεις άβολα μέσα σε αυτό.

Μην αφήσεις τις ατέλειες να καταστρέψουν αυτή την όμορφη στιγμή! Για κάθε νύφη υπάρχει το τέλειο νυφικό. Αρκεί να ξέρεις να το επιλέξεις.

Αρχικά, επέλεξε την γραμμή που σου ταιριάζει. Προτίμησε πιο ίσιες και απλές γραμμές, νυφικά σε ίσια γραμμή ή σε γραμμή “Α” κολακεύουν τις καμπύλες μας. Προτίμησε νυφικά που είναι ενιαία και δεν έχουν ζωνάκι στην μέση και αναδεικνύουν την σιλουέτα μας κάνοντας την να φαίνεται πιο κομψή!

Αφού επιλέξεις την γραμμή που σου ταιριάζει. Το πιο σημαντικό για το νυφικό σου είναι να προσθέσεις στοιχεία που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου και το στυλ σου και θα σε κάνουν να νοιώθεις άνετη! Εάν είσαι ρομαντική επέλεξε το νυφικό σου να είναι με υφάσματα ανάλαφρα με συνδυασμό από λουλούδια από δαντέλες γαλλικές και 3D, εάν το στυλ σου είναι πιο ροκ τότε δώσε και στο νυφικό σου πιο ροκ εικόνα με το συνδυασμό των υφασμάτων π.χ δερμάτινες λεπτομέρειες.

Εμείς εδώ στο modistramou.gr μέσα από την πολυετή εμπειρία μας. γνωρίζουμε ακριβώς ποιο νυφικό ταιριάζει στην κάθε νύφη. Το πόσο κομψή ή όχι θα είσαι εξαρτάται καθαρά από το γούστο και την επιλογή του νυφικού σου! Αγάπησε την ξεχωριστή ομορφιά σου και εμπιστεύσου τους ειδικούς για ένα υπέροχο, μοναδικό, καλοραμμένο νυφικό στα μέτρα σου που θα γοητεύσει…

 

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα
Φωτογραφίες: pinterest.com
 

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders