Πουα Νυφικα – Τάσεις 2016

πουα νυφικα

Είναι τάση, μας αρέσει πολύ και θα το τολμήσουμε φέτος γιατί οι νύφες που είναι τολμηρές κερδίζουν τις εντυπώσεις! Το πουά στα νυφικά είναι hot trend και χαρίζει ένα παιχνιδιάρικο στυλ στο κλασσικό νυφικό σας! Επιλέξτε ανάλογα με το ύφος του νυφικού που θέλετε πουά ύφασμα ή πουά τούλι ή ακόμα και πουά λεπτομέρειες όπως γάντια ή πέπλο. Είναι οι ρομαντικές πινελιές που θα αναβαθμίσουν το συνολικό σας look!

Extra Tips

– Για μια πιο ρετρό εμφάνιση συνδυάστε αντίστοιχα και τα μαλλιά σας με ένα χτένισμα τύπου old Hollywood waves δηλαδή κυματιστά μαλλιά που θυμίζουν εποχές κινηματογράφου από παλιότερες δεκαετίες. Εναλλακτικά, για όσες θέλετε να μαζέψετε ψηλά τα μαλλιά σας, δοκιμάστε ένα χαλαρό chignon στα μαλλιά σας που να δίνει αυτό το ρομαντικό αποτέλεσμα.

– Το μακιγιάζ σας πρέπει να είναι ελαφρύ με ένα έντονο στοιχείο. Για παράδειγμα, προτιμήστε να κάνετε μια ωραία γραμμή eyeliner στα μάτια σας και να αφήσετε πιο ουδέτερα τα χείλη σας και τα ζυγωματικά σας! Εναλλακτικά, δοκιμάστε ουδέτερα χρώματα στα μάτια και έντονο κόκκινο κραγιόν!

Ελάτε στο #modistramou να επιλέξουμε μαζί το πουά ύφασμα που ταιριάζει στο δικό σας στυλ και φορέστε ένα νυφικό που θα αφήσει ιστορία!

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα

 

modistramou, γάμος, γραμμή νυφικού, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφη, νυφικά, νυφικά 2016, Νυφικό, νυφικό 2016, πουά νυφικό, ράβω νυφικό, τάσεις νυφικά 2016, φόρεμα γάμου

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders