Τι πρέπει να κάνεις πριν παραγγείλεις το νυφικό σου

παραγγελια νυφικου

1. Να έχεις καταλήξει στην περίοδο θα γίνει ο γάμος

Ανάλογα με την εποχή που παντρεύεσαι παίρνει και το νυφικό τα ανάλογα στοιχεία.

Για φθινόπωρο – χειμώνα τα νυφικά είναι από πιο χοντρά υφάσματα και δαντέλες, με μανίκια ενώ αντίθετα για άνοιξη – καλοκαίρι από πιο αέρινα υφάσματα και με περισσότερα ανοίγματα.

2. Να έχεις καταλήξει στην τοποθεσία θα γίνει ο γάμος καθώς στο ύφος του

Άλλο νυφικό θα φορέσεις αν ο γαμος γίνει σε νησί και άλλο αν ο γαμος γίνει σε βουνό.

 

3. Να έχεις καταλήξει στο ύφος και το στυλ του γάμου

Ανάλογα αν ο γάμος είναι σε στυλ ρομαντικό, ροκ, εποχής, παραδοσιακός κ.ο.κ.

Το νυφικό παίρνει τα ανάλογα χαρακτηριστικά π.χ στο ρομαντικό γάμο το νυφικό έχει περισσότερες λεπτομέρειες από δαντέλα και τούλι.

Στον ροκ γάμο το νυφικό μπορεί να έχει λεπτομέρειες από λευκό δέρμα ή τρουκς. Στο γάμο εποχής παίζουν σημαντικό ρόλο τα αξεσουάρ της νύφης όπως το πέπλο, τα γάντια κ.α.

Επίσης το στυλ του γάμου μας βοηθάει να δώσουμε και κάποιες ίσως λεπτομέρειες με χρώμα π.χ σε ένα γάμο που τα προσκλητήρια, οι μπομπονιέρες ή η ανθοδέσμη σαν βασικό χρώμα το λιλά μπορούμε αυτό το χρώμα να το χρησιμοποιήσουμε σε λεπτομέρειες στο νυφικό ή στα παρανυφάκια π.χ. με μια λιλά αέρινη ζώνη, και έτσι όλος ο γάμος από τα προσκλητήρια μέχρι το νυφικό και τις μπομπονιέρες να συνδέονται μεταξύ τους με το χρώμα.

 

4. Να γνωρίζεις ποια σημεία του σώματος σου θες να αναδείξεις μέσα από το νυφικο

Μπορεί από μικρή να ονειρευόσουν το πριγκιπικό νυφικό και να είσαι σίγουρη ότι αυτό θες για νυφικό σου.

Στην πραγματικότητα όμως όταν το δοκιμάσεις αυτό το νυφικό να μην σε κολακεύει, να μην ταιριάζει στο σωματότυπου σου.

Καλό λοιπόν θα ήταν πριν καταλήξεις σε ποιο νυφικό θέλεις, να γνωρίζεις τι θες να αναδείξεις και τι θες να κρύψεις από τη σιλουέτα σου μέσα από το νυφικό.

Θες να τονίσεις την περιφέρεια σου; επιλέγεις εφαρμοστό νυφικό σε γραμμή γοργονέ θέλεις να κρύψεις την περιφέρεια σου επιλέγεις νυφικο σε γραμμή άλφα ή με φουρό .

Μπορείς να σκεφτείς απλά καθημερινά ρούχα που φόραγες και σου άρεσε το ντεκολτέ τους ή το μανίκι τους ή πλάτη τους, σου αρέσουν τα εφαρμοστά ή να πιο χυτά ρούχα. Σου ταιριάζει το σπραπλες ή  τιράντα ή το μικρό μανίκι .

Και αφού θα γνωρίζεις μέσα από τα καθημερινά σου ρούχα το τι σου ταιριάζει, θα μπορείς να ξέρεις καλύτερα το τι ψάχνεις σε ένα επίσημο ένδυμα όπως το νυφικό και να μην επηρεάζεσαι από την εκάστοτε πωλήτριά ή τον οποιοδήποτε μπορεί να είναι μαζί σου στις πρόβες και απλώς έχει διαφορετικό γούστο από σένα.

αέρινα υφάσματα, ανοιξιάτικο νυφικό, αξεσουάρ γάμου, αξεσουάρ νυφικού, εποχή γάμου, καλοκαιρινό νυφικό, νυφικά, νυφικα απο δαντελα, νυφικα για ανοιξη-καλοκαιρι, νυφικα για φθινοπωρο-χειμωνα, νυφικα με χρωμα, Νυφικό, παρανυφακια, στυλ γάμου, τοποθεσία γάμου, υφασματα, φθινοπωρινό νυφικό, χειμωνιάτικο νυφικό

σχεδιαση νυφικου

Dimitra Nika

Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη εμπειρία και αποτέλεσμα για το νυφικό μου! Η συνολική διαδικασία ήταν πρωτόγνωρη και άγνωστη για μένα, όμως με την καθοδήγηση και τις...
σχεδιαση νυφικου

Ειρήνη Μπίλλια

Αν υπήρχαν παραπάνω αστεράκια θα τα έβαζα! Άψογες από το πρώτο ραντεβού μας! Αξίζει η κάθε νύφη να ράβει το νυφικό της από το να το αγοράζει έτοιμο! Το κάθε ραντεβού...
σχεδιαση νυφικου

Evi Drekolia

Βρήκα την Βίκυ τυχαία (νόμιζα). Της είχα στείλει μερικές φωτογραφίες για το τι έχω φανταστεί κ όταν πήγα στο ραντεβού είχα μαζί μια ζωγραφιά που είχα κάνει μόνη...