Προτάσεις νυφικών φθινοπώρου-χειμώνα 2019

νυφικά φθινόπωρο χειμώνας 2018-2019

Είτε είσαι στη φάση που ξεφυλλίζεις περιοδικά και κάνεις έρευνα αγοράς, είτε πραγματικά σκοπεύεις να παντρευτείς μετά το Σεπτέμβριο και βρίσκεσαι ήδη στη φάση που θέλεις να αγοράσεις το νυφικό σου, εμείς εδώ στο modistramou.gr είμαστε πάντα στη διάθεσή σου για να σε κατευθύνουμε προς τη σωστή επιλογή!

 

Για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018-2019 ένα έχω να σας πω! Μetallics. Παντού! Χάλκινες, χρυσές, ασημένιες λεπτομέρειες χαρίζουν αυτό το έξτρα που ψάχνεις στο νυφικό των ονείρων σου και γιατί όχι; Ήρθε η ώρα να τολμήσεις να λάμψεις! Ακόμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεταλλικά αξεσουάρ στα μαλλιά ή τα κοσμήματα που θα επιλέξεις για να κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!

 

Μια άλλη τάση για τα νυφικά του χειμώνα που δεν περνάει απαρατήρητη είναι οι ασυμμετρίες! Τέλος στα ολόισια νυφικά που τελειώνουν στο πάτωμα! Οι σχεδιαστές για τη νέα σεζόν εμπνέονται και δίνουν ελευθερία στα υφάσματα που δημιουργούν αυτό που λέμε high-low look!

 

Eπίσης, οι τάσεις για φέτος τείνουν να υποστηρίζουν πιο εξατομικευμένες επιλογές για τα νυφικά του χειμώνα! Οι νύφες πλέον θέλουν να είναι μοναδικές και επιλέγουν να τροποποιούν τα σχέδια των νυφικών ανάλογα με το στυλ και την προσωπικότητα της κάθε μιας!

 
Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα
Φωτογραφίες: weddinginspirasi.com
 

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders