Ρομαντικά νυφικά με τούλι

Αν το σώμα σας το επιτρέπει και είστε ρομαντική νύφη το τούλι είναι το απόλυτο must για το νυφικό σας! Σε διάφορες αποχρώσεις, σχέδια και μήκη αξιοποιήστε αυτό το φτηνό υλικό για να κάνετε το νυφικό σας εντυπωσιακό και σίγουρα θα δώσετε άρωμα από μια άλλη εποχή στο γάμο μας!

Μπορείτε να διαλέξετε από τα αμέτρητα σχέδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο και να έρθετε σε εμάς στη Μοδίστρα μου να το ράψετε με τις λεπτομέρειες που θέλετε. Σίγουρα μαζί θα βρούμε ποιο τούλι σας κολακεύει και δεν σας προσθέτει έξτρα όγκο και κιλά.

Σε γενικές γραμμές αποφύγετε το τούλι αν δεν είστε ιδιαίτερα ψηλή ή αν έχετε κιλά στο πάνω μέρος του σώματος. Αντίθετα αν το σώμα σας είναι σε σχήμα αχλάδι το τούλι είναι το ιδανικό υλικό για να κάνει την εμφάνισή σας αέρινη και κομψή χωρίς να τονίζει τις ατέλειές σας!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε σε μικρή είτε σε μεγάλη επιφάνεια στο νυφικό σας και μπορεί να ταιριάξει σε ένα αέρινο, σε ένα κλασσικό, σε ένα μοντέρνο και σε ένα πιο boho στυλ νυφικού!

αέρινα νυφικά, γάμος, δαντέλα τούλι, μοδίστρα, μοδίστρα νυφικών, νύφες τούλι, νύφη, νυφικά, Νυφικό, νυφικό με τούλι, ράψιμο νυφικού, ρομαντικά νυφικά, στυλ νυφικού, στυλ νυφικών, τάσεις νυφικά 2015, τούλι

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders