Σπυροπούλου Μαρία

νυφικό φόρεμα

Το να ράψω το νυφικό μου ήταν μια απόφαση που είχα πάρει έτσι κι αλλιώς, όχι μόνο γιατί θα μου κόστιζε λιγότερο, αλλά γιατί η επιλογή των υφασμάτων θα ήταν δική μου και το τελικό σχέδιο του νυφικού θα ήταν τέλεια προσαρμοσμένο στο σώμα μου αλλά και στο γούστο μου, πράγμα που τελικά το έκανε να είναι μοναδικό.

Η επιλογή του βασικού σχεδίου ήταν το πρώτο βήμα, βήμα που επιδέχτηκε αλλαγές σε λεπτομέρειες που έκαναν την διαφορά. Η αναζήτηση των υφασμάτων ήταν το δεύτερο και εκεί στάθηκε πολύτιμη η βοήθεια της μοδίστρας μου, γιατί με κάθε ύφασμα προκύπτει τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία ήταν απόλυτα δημιουργική και χαιρόμουν κάθε πρόβα που έβλεπα το νυφικό μου να φτιάχνεται κομμάτι-κομμάτι και να τελειοποιείται, πράγμα που αφενός, μας έδινε τη δυνατότητα να παρεμβαίνουμε, όπου χρειαζόταν, στο αρχικό σχέδιο – και λέω “μας” γιατί έπεφταν συνεχώς ιδέες και από τις δύο πλευρές – και αφετέρου, είχα ευχαριστηθεί ήδη το νυφικό μου από τις πρόβες, πράγμα που με έκανε να νιώθω άνετα μέσα σε αυτό και να χαίρομαι ότι φτιάχτηκε μόνο για μένα!

Αυτήν την εμπειρία δεν θα την άλλαζα με τίποτα!

σχεδιαση νυφικου