Οι πιο εντυπωσιακές τάσεις στα νυφικα για το 2016 – Μέρος Ά

νυφικα τασεις 2016

To 2016 έκανε την εμφάνισή του και προμηνύεται μια εντυπωσιακή και άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά όσον αφορά τα νυφικα! Ήδη έχουμε δει και σας παρουσιάζουμε τις πιο ωραίες νυφικές δημιουργίες για το καλοκαίρι που μας έρχεται! Οι τάσεις της μόδας λένε ναι στη δαντέλα και φέτος ενώ αυτό που παραμένει hot είναι τα two piece νυφικά!

Επίσης αυτό που μας εντυπωσίασε είναι τα crop tops σε συνδυασμό με φαρδιά φούστα με τσέπες, για τις πιο τολμηρές από εσάς που δεν διστάζετε να είστε διαφορετικές!

Τα μανίκια κάνουν δυναμικό come back, με πιο συνηθισμένο τα 3/4 sleeves, ωστόσο θα συναντήσουμε φέτος και το half sleeve, μανίκια δηλαδή που σταματούν ακριβώς στη μέση του χεριού!

Από υφάσματα, την πρωτιά κρατάει η δαντέλα και το μετάξι ενώ τα σχέδια που είδαμε είχαν πολλά layers και ανάλαφρα waves! Ακόμα τάση είναι τα γεωμετρικά σχέδια και οι ψηλοί λαιμοί στα κοψίματα των νυφικών που δημιουργούν μια εντελώς διαφορετική εικόνα για τις νύφες της χρονιάς!

Συντάκτης άρθρου: Αθηνά Γκαντήραγα

bridal trends, modistramou, γάμος, γραμμή νυφικού, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νύφη, νυφικά, νυφικά φορέματα, νυφικές δημιουργίες, τάσεις νυφικά, φόρεμα γάμου

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders