Οι τάσεις στα νυφικά: Φθινόπωρο 2015!

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε νυφικά με έξω την πλάτη ή στραπλες για τις νύφες του καλοκαιριού όμως σίγουρα αν σκοπεύεις να παντρευτείς το φθινόπωρο μπορείς να διαλέξεις ένα vintage, ρομαντικό νυφικό που δε θα υστερεί καθόλου σε στυλ και κομψότητα. Υπάρχουν φανταστικά νυφικά με μανίκι ή τρουά καρ για τις βροχερές φθινοπωρινές μέρες.

Εμείς στο modistramou.gr διαλέξαμε μερικές δημιουργίες και σας τις παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες αν σκοπεύετε να παντρευτείτε φέτος το Φθινόπωρο.

Η δαντέλα παραμένει hot, διαχρονική τάση και φέτος ενώ μπορείτε να ράψετε το νυφικό σας επιλέγοντας διάφορα αξεσουάρ όπως πέπλο ή γάντια για να καλύψετε τα γυμνά σας χέρια. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το στυλ που σας ταιριάζει!

modistramou, vintage νυφικό, γάμος, γάντια νυφικού, γραμμες νυφικων, γραμμή νυφικού, δαντέλα, μακρυμάνικο νυφικό, μοδίστρα, μοδίστρα γάμου, μοδίστρα νυφικών, νυφικά, νυφικά τάσεις 2015, Νυφικό, νυφικό με μανίκι, ρομαντικό νυφικό, τρουά καρ μανίκι

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders