Βραδινά φορέματα για φθινόπωρο – χειμώνα

βραδινα φορεματα

Σε κάθε αλλαγή σεζόν έρχεται η ώρα να κάνετε μια ενδοσκόπηση στη ντουλάπα σας και να δείτε τι χρειάζεστε και τι όχι. Το πρόβλημα όλων των γυναικών είναι ότι πολύ συχνά ανακαλύπτουμε ότι έχουμε πολλά casual ρούχα αλλά καθόλου βραδινά φορέματα για μια επίσημη εμφάνιση.

Ειδικά το Φθινόπωρο και το Χειμώνα είναι πολύ πιο δύσκολο να επιλέξεις το στυλ που σου ταιριάζει και να βρεις το ιδανικό για σένα φόρεμα γάμου ή βάπτισης ή ακόμα και για μια δεξίωση!

Η μόδα για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2015 λέει ναι σε θηλυκές και vintage γραμμές με λεπτεπίλεπτα κεντήματα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές! Τα χρώματα που επικρατούν είναι το ρουμπινί, το χρυσαφένιο καφέ, το μπλε της νύχτας και φυσικά το αρχοντικό άσπρο και το κλασικό μαύρο!

Διαλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει και επικοινωνήστε μαζί μας στο modistramou.gr για να διαλέξουμε ύφασμα και να το ράψουμε στα μέτρα σας!

 

casual ρούχα, haute couture, modistramou, βραδινά φορέματα, βραδινό φόρεμα, μόδα, μοδίστρα, μοδίστρα υψηλής ραπτικής, ράψιμο ρούχου, φόρεμα, φόρεμα γάμου

Copyright © 2014-2021 ModistraMou | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders